Η Τοποθεσία μας: Παραλία Πλάκας

Η παραλία της Πλάκας είναι μια από τις ομορφότερες και δημοφιλέστερες παραλίες της Νάξου. Η απέραντη χρυσή αμμουδιά της , τα καταγάλανα νερά της αλλά και η θέα της στα γλαρονήσια είναι τα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή. Σήμα κατατεθέν της, οι αμμόλοφοι που σχηματίζονται στο πίσω μέρος της παραλίας, που μετά τον Αύγουστο με τα «κρινάκια», φαντάζουν ακόμα πιο εξωτικοί.

Οι βίλες Salinus βρίσκονται σε ένα παραθαλάσσιο σημείο της όμορφης Πλάκας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εύκολη πρόσβαση στις ακόλουθες τοποθεσίες:

Αεροδρόμιο - 5χλμ.

Αεροδρόμιο - 5χλμ.

Λιμάνι - 9χλμ.

Λιμάνι - 9χλμ.

Χώρα - 7χλμ.

Χώρα - 7χλμ.

Στάση Λεωφορείου - 0,80χλμ.

Στάση Λεωφορείου - 0,80χλμ.

Σούπερ Μάρκετ - 7χλμ.

Σούπερ Μάρκετ - 7χλμ.

Σχετικά με τη Νάξο

Ένα μεγάλο νησί που βρίσκεται στο κέντρο των θαλάσσιων δρόμων του Αιγαίου, με επιβλητικούς ορεινούς όγκους και εύφορες κοιλάδες, που κατοικείται από κεφάτους ανθρώπους με παράδοση στη μουσική και το χορό, γεμάτη ομορφιές που μαγεύουν τους επισκέπτες.Με τη μακρόχρονη ιστορία της, τα σημαντικά μνημεία, αλλά και την έντονη τουριστική ζωή, κατέχει ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα άλλα Κυκλαδονήσια.Όσες μέρες κι αν καθίσετε στη Νάξο, θα έχει πάντα κρυμμένες γωνιές για να ανακαλύψετε, παραλίες που δεν έχετε ακόμη δει, πύργους και κάστρα που δεν προλάβατε να επισκεφθείτε, αρχαίους ναούς που δεν μάθατε τα μυστικά τους.